пʼятниця, 21 травня 2021 21:00

Доля Шевченка та Реброва залежить від Малиновського

Доля Шевченка та Реброва залежить від Малиновського
Руслан Малиновський виступає за "Аталанту" із 2019 року. Фото: REUTERS

Недільним вечором 23 травня збірна України прийме Бахрейн у товариському матчі. Поєдинок може бути цікавий хіба що найзатятішим уболівальником нашої національної команди, для яких кожен матч збірної – свято, тим більше – після майже двомісячної "розлуки". А спортивного інтересу в ньому мало. Більш показовими у підготовці до Євро будуть наступні поєдинки команди Андрія Шевченка: проти Північної Ірландії – 3 червня та Кіпру – 7 червня. А головне – наші проти Бахрейну гратимуть не в основному складі. Принаймні будуть відсутні два ключові півзахисникиОлександр Зінченко та Руслан Малиновський.

Останній, найпевніше, у цей же час вийде за "Аталанту" в заключному поєдинку чемпіонату Італії – вдома проти "Мілана". Для команди Малиновського глобального значення він не має. Вона гарантувала місце в Лізі чемпіонів 2021/22. Але є три локальні завдання: а) вперше в історії посісти друге місце; б) заробити внаслідок цього 19, а не 14 мільйонів євро в) реабілітуватися за поразку у фіналі Кубку Італії.

Більш показовими у підготовці до Євро будуть наступні поєдинки команди Шевченка: проти Північної Ірландії – 3 червня та Кіпру – 7 червня

"Мілан" натомість "підвис". Тільки перемога гарантує клубу вихід до Ліги чемпіонів незалежно від результатів інших матчів. Але "Аталанта" - єдина італійська команда, яку не обігрував Стефано Піолі як тренер "Мілана".

Малиновський нині – "у вогні". 11 поспіль результативних матчів. І якщо поставить жирнючу крапку і вкотре розіб'є "Мілан", то це єдиний варіант звільнення Піолі по закінченню сезону. Тоді на його місце прийде Шевченко . А Андрія Миколайовича замінить Ребров .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченко зіткнеться з "проблемою Шевченка"

Матч Україна – Бахрейн відбудеться 23 травня, неділя, і розпочнеться о 21:00 за Києвом. Текстова трансляція – gazeta.ua. Поєдинок "Аталанта" - "Мілан" стартує на 45 хвилин пізніше.
На Євро-2020/21 Україна стартує 13 червня виїзним матчем проти Нідерландів. 17 червня граємо з Північною Македонією, 21 червня – проти Австрії.

Зараз ви читаєте новину «Доля Шевченка та Реброва залежить від Малиновського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі