середа, 23 березня 2011 17:55

"Добре, що перший матч "Шахтар" зіграє з "Барселоною" на виїзді" — Тимощук

"Добре, що перший матч "Шахтар" зіграє з "Барселоною" на виїзді" — Тимощук

Донецькому "Шахтареві" випав найважчий суперник у чвертьфіналі Ліги чемпіонів. Так вважає колишній капітан "гірників", гравець мюнхенської "Баварії" та національної збірної України Анатолій Тимощук.

"Жеребкування не дивився. У цей час ми тренувалися, - каже Тимощук "Gazeta.ua" після відкритого тренування збірної України. - "Шахтареві" випав найважчий суперник. Інших можна було обігрувати. Що стосується протистояння з "Барселоною", то я досить багато міркував над цим. Добре, що перший матч "гірники" проведуть на виїзді, адже "Барселона" впевненіше грає вдома, коли знає рахунок першого матчу. Не думаю, що для "Барселони" матчі з "Шахтарем" будуть легкими."

В 1/8 фіналу "Баварія" не змогла пройти міланський "Інтер". У чвертьфіналі жереб звів діючого переможця Ліги чемпіонів зі ще однією німецькою командою — "Шальке".

"При тій грі, яку показує "Інтер" я не здивуюсь, якщо "Шальке" пройде далі. Ми мали стовідсотково проходити таку команду без зайвих проблем. На виїзді ми перемогли, вдома все було у наших руках, але ...

"Шальке" зіграє у свій футбол — зосередиться на обороні і використовуватиме швидкі контратаки та стандартні положення. У цій боротьбі шанси у команд рівні. Кому більше пощастить, той пройде далі."

Нагадаємо, минулого сезону "Баварія" поступилася "Інтеру" у фіналі Ліги чемпіонів. Цього розіграшу жереб звів команди на стадії 1/8 фіналу.

Зараз ви читаєте новину «"Добре, що перший матч "Шахтар" зіграє з "Барселоною" на виїзді" — Тимощук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі