понеділок, 26 грудня 2011 17:09

"До футболістів дійшло, що за гарні очі в збірній не грають" - Блохін

"До футболістів дійшло, що за гарні очі в збірній не грають" - Блохін

Останні поєдинки в 2011 році продемонстрували, що національна збірна України вийшла на правильний шлях, вважає головний тренер команди Олег Блохін. Про це він заявив в інтерв'ю офіційному сайту УЄФА, повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

"Не сумніваюся, що до Євро-2012 у нас буде дійсно конкурентна команда. Мені, здається, вдалося досягти головного - донести до футболістів, що за гарні очі в збірній не грають. Треба постійно доводити своє право носити синьо-жовту футболку. Хочу, щоб в команді грали тільки ті, для кого це справжня честь. Це був важкий рік, адже нам довелося провести дуже масштабну селекційну роботу за короткий час. Усього за шість місяців переглянули велику кількість виконавців, і тепер можемо стверджувати, що кістяк збірної сформований", - сказав Блохін.

У той же час тренер відзначив, що повністю пошук гравців не припиняється, але подальше посилення буде точковим.

"Наступного року ми також повинні більше попрацювати над тактикою, адже в окремих відрізках хлопці не показували той рівень командної гри, на який я розраховував", - сказав він.

Правда, відзначає Блохін, це також було зумовлено відсутністю ряду гравців.

"Сподіваюся, в новому році травми обійдуть наших футболістів. А ми - тренери - постараємося їх підготувати до турніру як слід. Досвід-то вже маємо", - обіцяє він.

Зараз ви читаєте новину «"До футболістів дійшло, що за гарні очі в збірній не грають" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі