пʼятниця, 27 вересня 2013 10:12

"До Блохіна неможливо знайти підхід" - Кранчар

"До Блохіна неможливо знайти підхід" - Кранчар
Ніко Кранчар назвав Блохіна неприступною людиною ФОТО: sport-xl.net

Півзахисник "Динамо" Ніко Кранчар, який виступає у КПР на правах оренди розповів про процес переходу в англійський клуб, а також поділився думкою про наставника киян.

"Як з'явився варіант з Англією? Мені подзвонив Реднапп, попросив мене повернутися. У нас були складні стосунки під час мого виступу за "Тоттенхем". Йому доводилося вибирати між мною і Бейлом. Але Реднапп подзвонив і сказав: "Допоможи мені потрапити у прем'єр-лігу". Я здоровий і сподіваюся, що швидко наберу форму.

Що сказати про Олега Блохіна? Блохін — неприступна людина, і до нього неможливо знайти підхід. Його покликали перервати домінування "Шахтаря" в Україні, але на це часу у нього було небагато, і все пішло не так", - наводить слова Кранчара football24.ua з посиланням на jutarnji.hr.

Нагадаємо, зараз київське "Динамо" займає 5 сходинку чемпіонату України, маючи в своєму активі 17 очок після 10 зіграних турів.

Зараз ви читаєте новину «"До Блохіна неможливо знайти підхід" - Кранчар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі