понеділок, 06 серпня 2012 09:47

"Дніпро" і "Металіст" втратили виїзні перемоги

"Дніпро" і "Металіст" втратили виїзні перемоги
Хуанде Рамос залишився в Києві без перемоги. Фото: fcdnipro.ua

Харківський "Металіст" втратив перемогу в матчі четвертого туру української прем'єр-ліги над донецьким "Металургом", зігравши внічию з рахунком 2:2.

Команда Мирона Маркевича дуже швидко відкрила рахунок у матчі завдяки зусиллям латиноамериканських легіонерів клубу Соси і Шав'єра на сьомій хвилині зустрічі.

На 35-й хвилині гості збільшили перевагу в рахунку: арбітр призначив вільний удар у штрафному майданчику "Металурга", Соса відкотив м'яч під удар Шав'єр, а той ударив верхній кут воріт Бандури.

В середині другого тайму "Металург" зумів відігратися після розіграшу кутового: удар головою Едігаряна з лінії воріт виніс Вільягра, однак Барановський виявився швидше за всіх на добиванні.

Уже в компенсований арбітром час "Металург" зумів уникнути поразки. Траоре на куті штрафного обіграв Пшеничних, змістився в центр і невідпорним ударом відправив м'яч у верхній кут воріт "Металіста".

Київський "Арсенал" зіграв внічию з дніпропетровським "Дніпром" з рахунком 1:1.

В середині другого тайму "Дніпро" заробив право на пенальті: в своєму штрафному майданчику рукою зіграв футболіст "Арсеналу" Аржанов. Нападник "Дніпра" Матеус впевнено реалізував 11-метровий удар.

Вже в доданий час "канонірам" вдалося піти від поразки. Форвард "Арсенала" Шацьких з лінії штрафного віддав пас праворуч на Кобахідзе і той пробив в дальній кут воріт Шеліхова.

У той же час одеський "Чорноморець" завдав поразки полтавській "Ворсклі" з рахунком 1:0.

Єдиний гол у матчі був забитий прямо перед перервою: Бакай зіграв на випередження і, скориставшись помилкою голкіпера "Ворскли" Долганського, головою відправив м'яч у сітку.

На 52-й хвилині Бурдужан міг подвоювати рахунок в матчі, проте його удар відобразила штанга воріт "Ворскли".

В середині другого тайму "Ворскла" залишилася в меншості через вилучення Громова, який отримав другу жовту картку за грубий підкат суперника ззаду.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга

4-й тур

Арсенал К (Київ) - Дніпро (Дніпропетровськ) - 1:1

Голи: Матеус, 65 (0:1, пен); Кобахідзе, 90 +2 (1:1).

Металург Д (Донецьк) - Металіст (Харків) - 2:2

Голи: Шав'єр, 7 (0:1); Шав'єр, 35 (0:2); Барановський, 71 (1:2); Траоре, 90 +1 (2:2).

Ворскла (Полтава) - Чорноморець (Одеса) - 0:1

Голи: Бакай, 45 +1 (0:1).

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" і "Металіст" втратили виїзні перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі