вівторок, 31 серпня 2021 19:16

"Для нас буде цікава і складна гра" - Петраков про матч проти Казахстану

"Для нас буде цікава і складна гра" - Петраков про матч проти Казахстану
Олександр Петраков понад десять років працює в системі збірних України. Фото: REUTERS

Головним тренер збірної України Олександр Петраков поділився очікуванням від матчу відбору Кубка світу проти Казахстану.

За словами наставник національної команди, невдача в грі проти казахів не дозволить українцям поїхати на Кубок світу в Катар.

"Збірна Казахстану? Я подивився гру в Києві, коли зіграли 1:1. Добротна, хороша, навчена команда. Думаю, для нас буде цікава і складна гра. Чи буде цей матч якимось принциповим після домашньої нічиєї в Києві? Розумієте, Україна хоче поїхати в Катар. Не знаю, чи хоче поїхати Казахстан, але Україна хоче. Якщо ми зіграємо невдало, то, фактично, вибуваємо з боротьби за путівку на Мундіаль. Тому самі розумієте, якого значення набуває для нас ця гра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Казахстан - Україна: передматчеві розклади відбіркового етапу ЧС

Штучне поле? Я можу повторити свої слова. Хто вміє грати у футбол, то уміє грати, де завгодно. Кого виділю в збірній Казахстану?Серикжан Мужиков мені сподобався в першому матчі, забив гол. Технічний півзахисник, ключовий гравець. У них завжди непогані воротарі, вони виділяються. Взагалі, добротна команда", – розповів Петраков в ефірі Youtube-каналу УАФ.

Матч Казахстан – Україна відбудеться 1 вересня в Нур-Султані. Початок – о 17:00 за Києвом. Звіт про матч читайте на нашому сайті.

Після трьох турів відбору "синьо-жовті" набрали три очки, у казахів – один бал, але лише два зіграні матчі. Лідером групи є команда Франції, яка має в активі сім очок.

Зараз ви читаєте новину «"Для нас буде цікава і складна гра" - Петраков про матч проти Казахстану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі