неділя, 27 жовтня 2019 19:19

"Динамо" зганьбилося в матчі проти "Карпат"

"Динамо" зганьбилося в матчі проти "Карпат"
Олег Кудрик став героєм гри в матчі проти "Динамо". Фото: ФК "Карпат"

В рамках 12-го туру УПЛ "Динамо" вдома не змогло переграти "Карпати". Рахунок гри – 1:1

Gazeta.ua зібрала головні аспектив гри на "Олімпійському".

"Динамо" переважало суперника протягом всього матчу. Підопічні Михайличенка мали територіальну та ігрову перевагу протягом всієї гри. Матч буквально походив біля штрафного майданчика гостей. "Карпатам" важко було протидіяти супернику. Підопічні Санжара займалися виключно обороною власних воріт та намагалася проводиши швидкі атаки.

Шапаренко вперше зіграв за "Динамо" в сезоні. Півзахисник отримав можливість показати себе після довгого простою та матчів за дубль. Шапаренко багато старався, але ефективності дій не було. Більше підігрував партнерів, ніж брав ініціативу на себе. Мав можливість забити м'яч, але удар зі штрафного удару.

Соль та Рорігес провалили матч. Враховуючи інтенсивність матчів тренерський штаб "Динамо" дає можливість проявити себе всім гравцям. Навіть захисник Самбрано потрапив у заявку на гру проти "Карпат". Соль знову загубився серед захистів гостей. Родрігес вийшов на лівому фланзі, але ефективність його гри теж були низька. Тому не дивно, що перерві обидва легіонери сіли на лавку запасних.

Шапаренко вперше зіграв за "Динамо" в поточному сезоні

Воротар "Карпат" Кудрик став героєм матчу. 23-річнйи воротар неодноразово виручав львівську команду раз за разом рятуючи свою команду. В окремих моментах здавалося, що м'ячу вже не має куди діватися, але воротарю гостей вдавалося відбивати складні м'ячі.

"Динамо" збавило активність після забитого голу. Зараз підопічні Михайличенка грають двічі на тиждень. Тому покірно раціонально розділити сили на всі матчі. Якщо минулого четверга була гра Ліги Європи, то уже у наступну середу динамівців чекає принципове протистояння проти "Шахтаря" у Кубку України. Зайва розслабленість призвела до втрати очок.

Артем Шабанов став антигероєм матчу. Спочатку захисник "Динамо" забив у власні ворота після не зовсім гострого прострілу, а в кінці гри через помилку Артема гравець "Карпат" Бойчук вийшов віч-на-віч з Бущаном, але воротар виручив "Динамо".

Матч став важкий для арбітражу. Відразу декілька суперечливих моментів було під час гри. На останніх секундах гри динамівці претендували на пенальті після того, як м'яч влучив в руку захиснику гостей. Перед цим після удару Шепелєва було не зрозуміло, чи м'яч перетнув лінію воріт.


Наступний матч "Динамо" проведе 30 жовтня в рамках Кубка України проти "Шахтаря". В чемпіонаті динамівці зіграють 3 листопада в рамках 13 туру проти ПФК "Львова".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" зганьбилося в матчі проти "Карпат"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі