субота, 22 липня 2017 13:47

"Динамо" розраховуватиме на 1 очко

"Динамо" розраховуватиме на 1 очко

Центральна зустріч 2-го туру УПЛ відбудеться сьогодні в Харкові, на ОСК "Металіст", де "Шахтар" прийматиме "Динамо". Початок матчу о 19.30. Текстовий онлайн проведе Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" зіграє проти "Шахтаря" у V-подібній формі з "кондиціонером"

"У сьогоднішній грі "Шахтар" – "Динамо" для киян не буде поставлено завдання здобути залікові бали за будь-яку ціну, – каже тренер і футбольний експерт Олег Федорчук. – Динамівці у середу грають зі швейцарським "Янг Бойз". Той матч для них важливіший. Ідеться про вихід до Ліги Чемпіонів. А це, як мінімум, 10 млн євро. Загалом обидва клуби переживають непрості часи. "Динамо" мусить приборкати свої амбіції. Рівень виконавців не дозволяє грати аж занадто складно. Нові тренери суттєво спрощують гру. І це правильно, бо треба відштовхуватися від невтішних реалій.

"Шахтар" теж зупинився в розвитку. Минулого року здавалося, що команда омолоджуватиметься більш швидкими темпами. А маємо по факту лише списаного Олександра Кучера. Зараз донеччани більш активно омолоджують "Маріуполь" та інші клуби, але не свій.

Думаю, кияни гратимуть сьогодні від оборони, розраховуючи на контратаки з одним форвардом. Розраховуватимуть на нічию. Швидше за все відпрацьовуватимуть виїзну модель у грі проти "Янг Бойз". Особливо розкриватися не будуть, враховуючи, що на матчі мають бути "розвідники" зі Швейцарії. "Шахтарю" в цьому плані значно простіше. Їм не треба форсувати пік форми. Для них Ліга Чемпіонів стартує лише у вересні. Думаю, Донецьк буде більш розкутим".

Це буде вже друга зустріч команд в цьому сезоні. Минулої суботи "Шахтар" та "Динамо" грали в Одесі матч за Суперкубок України. Впевнену перемогу здобули "гірники".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" розраховуватиме на 1 очко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі