понеділок, 20 червня 2011 17:28

"Динамо" приписують інтерес до півзахисника "Монако"

"Динамо" приписують інтерес до півзахисника "Монако"

Півзахисник "Монако" Аруна Лукман близький до переходу в київське "Динамо", повідомляє L'Equipe.

Після вильоту команди до другого дивізіону футболіст, у якого контракт з клубом розрахований до 2012 року, виявив бажання залишити команду. Повідомляється, що суперечку за гравця вдалося виграти київському "Динамо", яке готове заплатити "Монако" від € 1,5 до 2 млн.

На рахунку нігерійського півзахисника 51 матч і 3 голи у футболці "Монако". Також футболіст провів шість матчів у складі збірної Нігерії.

Тим часом, перехід нігерійського форварда "Сошо" Брауна Ідейе у "Динамо" може так і не відбутися. Раніше повідомлялося, що гравець вже побував у Києві і узгодив умови особистого контракту, після чого повинен був пройти медогляд і поїхати з "Динамо" на збори до Австрії.

"Боббі не буде ні в Росії, ні в Україні, - цитує агента гравця Джона Даріо estrepublicain.fr. - Він мріє про "Челсі" або "Реалі". Але я сказав йому, що шлях до Мадрида лежить через "Валенсію". Так що ми поки з переходом нікуди не поспішаємо. Хоча не приховуємо, що в майбутньому Браун буде грати у кращій команді, ніж "Сошо".

У минулому сезоні Ідейе провів за "Сошо" 33 матчі в елітному французькому дивізіоні, в яких забив 15 голів.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" приписують інтерес до півзахисника "Монако"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі