понеділок, 28 січня 2013 19:04

"Динамо" презентувало п'ятьох новачків
7

Фото: ФОТО: fcdynamo.kiev.ua

Сьогодні у конференц-залі навчально-тренувальної бази "Динамо" в Конча-Заспі відбулася презентація п'ятьох футболістів, які поповнили "Динамо" у період зимового міжсезоння - Домагоя Віди, Романа Безуса, Євгена Селіна, Сергія Сидорчука та Андрія Цурікова.

Презентацію провів прес-аташе команди Олексій Семененко, а в ній також взяли участь помічник головного тренера Андрій Баль і тренер-селекціонер Берислав Станоєвич.

В першу чергу, новобранці "Динамо" отримали нові футболки з номерами. Домагой Віда взяв собі номер "24", на спині Романа Безуса тепер буде номер "9" (Роман помінявся номером з Андрієм Ярмоленком, який тепер гратиме під 10 номером), Сергій Сидорчук та Андрій Цуріков отримали футболки з цифрами "16" і "77" відповідно.

Нарешті, Євген Селін у Лізі Європи гратиме під номером "28", а в УПЛ під своєю улюбленою "трійкою". Те ж стосується і Романа Безуса, якому в Лізі Європи, швидше за все, доведеться грати під "десяткою".

Потім слово взяли самі новачки.

Домагой Віда: - Сьогодні - найщасливіший день у моєму житті, тому що я отримав футболку київського "Динамо", клубу, який я вже давно люблю. Я багато чув про "Динамо" раніше, але тепер я ще й побачив, наскільки це великий і організований клуб. Моя мета - завоювати місце в основному складі. У клубу дуже хороший тренер, дуже хороша школа, є всі умови для досягнення високих завдань.

Роман Безус: - Особливих слів зараз я не зможу сказати, тому що мене переповнюють емоції! Я радий, що отримав футболку під номером "9". Дуже хочу внести свою лепту у славне ім'я "Динамо". Але тут все буде залежати від мене самого. Буду докладати максимум зусиль, щоб демонструвати хороший футбол і радувати вболівальників.

Євген Селін: - Для мене перехід у "Динамо" дуже багато значить. Зараз мене також переповнюють емоції. Зі свого боку постараюся доводити свій рівень тренеру, уболівальникам. Для мене це чергова важлива ступінь у моїй кар'єрі. Але зупинятися на досягнутому я не збираюся, буду просуватися вперед, показуючи хорошу гру.

Сергій Сидорчук: - Дуже радий, що потрапив у цю команду, сьогодні великий день для мене. Буду намагатися робити все, що від мене залежить, щоб добитися місця в основному складі.

Андрій Цуріков: Буду багато працювати і доводити, на що я здатний. Буду намагатися вигравати трофеї разом з командою.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" презентувало п'ятьох новачків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі