пʼятниця, 12 січня 2018 18:53

"Динамо" підписало контракт з Ротанем

"Динамо" підписало контракт з Ротанем
Руслан Ротань підписав з "Динамо" договір на півроку.

36-річний півзахисник збірної України Руслан Ротань підписав контракт з "Динамо", повідомляє офіційний сайт клубу.

Хавбек підписав з біло-синіми договір на півроку.

У "Динамо" Ротань буде боротися за місце в основному складі з Сергієм Сидорчук, Віталієм Буяльським, Денисом Гармашем і Володимиром Шепелєвим.

Для киян півзахисник став 3-м новачком у зимове трансферне вікно. Раніше "Динамо" придбало вінгера Беньяміна Вербича та поповнило свій склад захисником Артемом Шабановим.

Ротань раніше виступав у "Динамо". Він захищав киян з 2005 по 2008 рік, але так і не зміг закріпитися в основі команди, після чого повернувся в "Дніпро".

Саме у складі дніпровської команди хавбек провів значну частину кар'єри. В цілому гравець зіграв 416 поєдинків за дніпрян у всіх турнірах, в яких відзначився 45 м'ячами. Влітку минулого року Ротань пішов з "Дніпра" і на правах вільного агента перебрався у "Славію".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" вийшли з відпустки

В активі у 36-річного півзахисника - виступи у складі збірної України. Хавбек взяв участь в 7 поєдинках відбору на Кубок світу-2018 (4 - в основі), відзначившись 1 голом.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало контракт з Ротанем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі