вівторок, 03 грудня 2019 16:43

"Динамо" підписало форварда збірної Бельгії

"Динамо" підписало форварда збірної Бельгії
Ібрагімом Каргбо підписав контракт з "Динамо" на три з половиною роки. Фото: з відкритих джерел

Київське Динамо оголосило про підписання контракту з 19-річним нападником Ібрагімом Каргбо.

Угода новачка розрахована на три з половиною роки, інформує "Футбол 24"

Уродженець Сьєрра-Леоне робив свої перші футбольні кроки у бельгійському "Берсхоті", а згодом отримав запрошення від "Редінга". Після цього юного нападника взяли у "Крістал Пелас", однак пробитися до основної команди він так і не зміг. Свій перший професіональний контракт він підписав у січні 2018 року з бельгійським "Руселаре" (другий дивізіон), а влітку 2019-го його орендував "Льєрс", який виступає у третій за силою лізі країни.

Високий нападник (190 см) відзначився двома голами в десяти матчах за "Льєрс", але 17 листопада термін орендної угоди закінчився, і Каргбо довелося повернутися в "Руселаре". Вже наступного дня контракт з клубом був розірваний за обопільною згодою, тому 19-річний нападник дістався "Динамо" безкоштовно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Взимку Суркіс хоче посилити "Динамо"

Новачко "Динамо" Ібрагім Каргбо регулярно отримує виклики у збірну Бельгії Ю-19, за яку встиг відіграти сім матчів і відзначитися одним голом.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало форварда збірної Бельгії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі