неділя, 04 жовтня 2020 19:28

"Динамо" не змогло зламати пресинг "Зорі"

"Динамо" не змогло зламати пресинг "Зорі"
Кияни першими пропустили гол. Фото ФК "Зоря"

Київське "Динамо" зіграло внічию – 1:1 матч п'ятого туру чемпіонату України з луганською "Зорею". М'ячі забили Кочергін та Вербич.

Після впевнених перемог киян в Лізі чемпіонів хотілося подивитися, як команда Луческу впорається із пресингом "Зорі". В першому таймі, поки були ще сили, кияни вигляділи впевненіше, створили кілька моментів і цілком могли розраховувати на те, аби повести в рахунку. Але ударам Шапаренка й Де Пени бракувало точності. У другому таймі динамівці не встигали перекривати гравців "Зорі" й першими пропустили гол.

Пропущений м'яч повністю на совісті Георгія Бущана, якого перехвалили після гри з "Гентом". Удар був майже по центру воріт, але Георгій проґавив момент, коли Кочергін ударив із правої. У підсумку воротар не зумів відбити м'яч і він від рук Бущана залетів у ворота.

Пропущений м'яч повністю на совісті Георгія Бущана, якого перехвалили після гри з "Гентом"

Недалеко втік від голкіпера ще один герой протистояння з "Брюгге" – Ілля Забарний. У першому таймі він ледь не вивів Громова сам на сам із Бущаном, а в другому послизнувся у вирішальний момент й дав Перовичу пробити з кількох метрів. Добре, що майстерності хорвата не вистачило аби влучити у ворота. Можливо, Забарний невдовзі сяде на лаву, адже одужав Денис Попов, що створить додаткову конкуренцію в лінії захисту киян.

Тішить форма "Зорі". Лише в останні хвилини гри, коли Скрипник вимушений був міняти втомлених безкінечним пресингом гравців, "Зоря" відкотилася до власних воріт і почала грати на відбій. Якість гравців, що виходили на заміну, залишає бажати кращого. Якщо луганці не куплять нікого в останній день трансферного вікна, то матимуть справу із фізичними перевантаженнями, адже всю осінь доведеться грати щонайменше двічі на тиждень.

За рівнем гри просився на заміну Беньямін Вербич. Але без Супряги в запасі (Влад отримав ушкодження) дограв матч до кінця. Й добре зробив, бо забитий ним м'яч виправдав усі страждання Беньяміна впродовж гри. Такі фінти, яким він обвів Абу Ханну, новоспечений ізраїльтянин запам'ятає надовго.

Голи:
0:1 - 65 Кочергін, 1:1 - 74 Вербич.

"Динамо" - Бущан, Миколенко, Забарний, Кенджьора, Караваєв (Попов, 69), Андрієвський (Леднєв, 69), Вербич, Де Пена, Сидорчук, Родрігеш (Циганков, 59), Шапаренко.

"Зоря" - Шевченко, Абу-Ханна, Вернидуб, Фаворов (Руфаті, 80), Хомченовський, Іванисеня, Юрченко, Кочергін, Кабаєв (Перович, 72), Гладкий (Цвек, 72), Громов (Назарина, 59).

попередження:
Кабаєв (16), Вернидуб (20), Сидорчук (22).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемовини щодо переходу румуна до київського "Динамо" близькі до завершення

Чемпіонат України бере двотижневу паузу через матчі збірних. Першість поновиться уже в середині жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не змогло зламати пресинг "Зорі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі