пʼятниця, 21 квітня 2017 22:19

"Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"

"Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"
"Шахтар" мінімально обіграв "Динамо". Фото: shakhtar.com

Донецький "Шахтар" виграв у Києві в "Динамо" 1:0. Гол забив Феррейра.

У першому таймі ініціативою володіли гірники. Дуже швидко донеччани реалізували свою перевагу в забитий м'яч. Антунеш послизнувся на лівому фланзі оборони, м'яч отримав Марлос. Кілька коротких передач і Тайсон подав точно на голову Феррейри 0:1.

Кияни розгубилися і вже за 4 хвилини Бернард повинен був робити рахунок 0:2. Однак аргентинець не реалізував вихід сам на сам із Ковалем.

Десь до 30 хвилини в "Динамо" зовсім нічого не виходило. На 35 хвилині підопічні Реброва спромоглися на першу масовану атаку, однак справа до удару по воротах П'ятова не дійшла. Видно було, що молодь "Динамо" – Беседін і Шепелєв бояться брати ініціативу на себе. Першого удару в бік воріт "Шахтаря" кияни завдали на 45 хвилині. Ярмоленко пробив дуже неточно.

У другій половині гри підопічні Реброва спробували переломити перебіг матчу. Однак вихід на поле Рибалки й Циганкова нічого не змінив. Єдиного удару в площину воріт динамівці завдали на 79 хвилині.

Вперше за всю історію протистояння кияни не створили жодного гольового моменту біля воріт "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" двічі забило "Шахтарю" в матчі "молодіжок"

Динамо - Шахтар 0:1

Голи: Феррейра, 12

Динамо: Коваль - Віда, Пантіч, Кадар (Очігава, 82) - Морозюк, Сидорчук (Рибалка, 66), Шепелєв, Антунеш - Ярмоленко, Гармаш (Циганков, 66) - Бесєдін

Шахтар: П'ятов - Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі - Степаненко, Коваленко (Малишев, 80) - Марлос, Тайсон (Дентіньо, 90), Бернард - Феррейра (Кривцов, 90+3)

Попередження: Морозюк, Сидорчук, Гармаш - Марлос, Феррейра

Відрив "Шахтаря" від "Динамо" склав тепер 14 очок. Свій наступний матч кияни проведуть проти "Чорноморця" 30 квітня, "Шахтар" в той же день зустрінеться с "Олександрією".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не створило жодного моменту біля воріт "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі