пʼятниця, 25 січня 2019 11:09

"Динамо" Київ розпочало рік розгромів московського "Спартака"

"Динамо" Київ розпочало рік розгромів московського "Спартака"
З часів незалежності "Спартак" перетворився на дуже зручного суперника для киян

25 січня 2008-го київське "Динамо" розгромило в рамках Кубка першого каналу московський "Спартак" – 3:0. Це була перша напівофіційна гра нового головного тренера киян Юрія Сьоміна. Ніхто ще не знав, що той рік стане роком розгромів "Спартака". У серпні у відборі до Ліги чемпіонів динамівці познущаються над москвичами двічі – 4:1 у Москві й 4:1 у Києві.

"Динамо" за всю гру не дало створити "Спартаку" жодного гольового моменту. Самі ж кияни мали безліч нагод. Їм довго не щастило, аж поки на 41 хв. Карлос Корреа запустив довгим пасом Сергія Реброва. Форвард вийшов сам на сам із Плетикосою. Сергій потужно пробив у ближній кут – 1:0.

Буквально в наступній атаці кияни подвоїли рахунок. Кравець на куті штрафного майданчика "розхитав" захисника, витягнув на себе голкіпера Плетікосу і віддав м'яч під удар Корреа – 2:0.

"Динамо" за всю гру не дало створити "Спартаку" жодного гольового моменту

У другій половині гри "Спартак" спробував перехопити ініціативу, але його потуги ні до чого не привели. Натомість Олег Гусєв у доданий час вийшов на ворота і невідпорно пробив у дальній кут – 3:0.

У серпні кияни знову познущалися над колишнім найпринциповішим суперником. У відборі до Ліги чемпіонів "Спартак" був битий у Москві – 4:1. Невдоволене керівництво червоно-білих відправило у відставку головного тренера Станіслава Черчесова. Замість нього команду очолив Ігор Ледяхов. Утім, це не вберегло "народну команду" від чергового розгрому в Києві. Динамівці знову були сильнішими – 4:1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" почало історичне протистояння із "Селтіком"

2008 рік увійшов в історію як рік 3 розгромів "Спартака".

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" Київ розпочало рік розгромів московського "Спартака"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі