понеділок, 07 квітня 2014 11:01

"Динамо" і "Шахтар" крупно перемагають, "Металіст" вибуває з чемпіонської гонки: результати 24-го туру УПЛ
2

Фото: football.ua

Відбулися матчі 24-го туру УПЛ.

У центральному поєдинку київське "Динамо" переграло харківський "Металіст", фактично виключивши свого суперника з боротьби за чемпіонство.

Вже на 9-й хвилині помилка Горяїнова призвела до голу Гармаша - воротар у простій ситуації випустив м'яч на ногу динамівцю. Гості не здалися, і Едмар після пасу Марлоса забив гол - красень. Політ Рибки за м'ячем лише підкреслив красу голи.

Наприкінці першого тайму "Динамо" знову вийшло вперед - це Ярмоленко викотив під удар Беланда. Марокканець зовнішньою стороною стопи пробив і м'яч від штанги влетів у сітку.

Аргентинець Алехандро Гомес створив шанс для Гоменюка - ідеальна передача і стусан у дотик - і ось на табло вже 2:2.

Підопічні Блохіна знайшли в собі сили втретє за гру повести в рахунку - Ярмоленко впевнено реалізував досить спірний пенальті, зароблений Гармашем. Після повторів здалося, що Ксьонз не фолив, швидше динамівець шукав ногу суперника, щоб красиво впасти.

Ну а поставив крапку Мбокані. До голу призвела помилка Гомеса , завозячи з м'ячем. Його обібрали в центрі поля, а конголезець протягнув м'яч і кількох захисників буквально на своїх плечах до штрафного, там кількома фінтами прибрав Папу і Юссуфа і пробив у ближній кут воріт Горяїнова.

Донецький "Шахтар" здобув куди більш просту перемогу над "Карпатами", помстившись за поразку в гостях, а "Дніпро" відвіз перемогу з Сімферополя.

УПЛ

24-й тур

Динамо - Металіст - 4:2

Голи: Гармаш 9 , Беланда 41 , Ярмоленко 80 , пен. , Мбокані 87 - Едмар 26 , Гоменюк 66

Динамо: Рибка , Беланда , Мбокані , Макаренко , Віда , Гармаш , Ярмоленко , Ленс , Вукоєвич, Велозу ( Сидорчук 90 ), Сілва

Металіст: Горяїнов , Ксьонз , Гуйє , Марлос , Юссуф , Бланко , Богданов ( Гоменюк 51 ) , Азеведо , Гомес , Шав'єр , Едмар

Шахтар - Карпати - 3:0

Голи: Едуардо 12, 43, Адріано 51

Зоря - Іллічівець - 3:0

Голи: Малиновський 13, Болі 39, пен., 66

Чорноморець - Металург З - 3:0

Голи : Гай 3, 83, Антонов 20

Севастополь - Ворскла - 1:0

Гол : Ферт 7

Таврія - Дніпро - 0:2

Голи: Джуліано 9 , Калинич 54 , пен.

Говерла - Металург Д - 0:0

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Шахтар" крупно перемагають, "Металіст" вибуває з чемпіонської гонки: результати 24-го туру УПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі