вівторок, 17 грудня 2019 19:48

"Динамо" готове попрощатися з п'ятьма футболістами - Циганик

"Динамо" готове попрощатися з п'ятьма футболістами - Циганик
Угорському захиснику "Динамо" Тамашу Кадару в цьому сезоні дістається багато критики за невдалі матчі. Фото: з відкритих джерел

Журналіст Ігор Циганик оцінив кадровий потенціал Динамо та розповів про плани киян на трансферному ринку.

"Велика проблема "Динамо" – це легіонери, які не відповідають рівню клубу. Вони приходять, займають певну нішу, але нічого не дають команді. Таких легіонерів в українському футболі багато.

Кадар, Кендзьора, Соль, Кадірі, Жерсон – це ті легіонери, які вже нічого нового "Динамо" не дадуть. Руху вперед з ними не буде, вони тягнуть команду вниз та повинні піти. Наскільки мені відомо, в планах "Динамо" – знайти інші клуби цим п'ятьом гравцям. Чи вдасться – це вже інше питання. Піварич, Сідклей, Самбрано – це взагалі окрема розмова.

Можливо, "Динамо2 саме зараз варто позбутися баласту. Чемпіонат, фактично, програний, а єврокубків навесні не буде. Враховуючи виліт Шахтаря з Кубка, то цей трофей можна вигравати і з українськими футболістами. Варто розібратися, хто потрібен клубу – чи потрібні взагалі Динамо легіонери, які вже нічого не можуть дати команді. Вони лише займають місце інших гравців", – цитує Циганика "Футбол 24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірковий захисник "Динамо" хоче покинути клуб

Після першої частини сезону "Динамо" відстає від "Шахтаря" на 14 очок в чемпіонаті України, також кияни вже попрощалися із єврокбуками.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" готове попрощатися з п'ятьма футболістами - Циганик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі