середа, 23 березня 2022 17:05

"Дід божевільний". Легендарний гравець "Карпат" розкритикував Луческу

"Дід божевільний". Легендарний гравець "Карпат" розкритикував Луческу

Колишній гравець "Карпат" Михайло Кополовець розкритикував тренера "Динамо" Мірчу Луческу.

Кополовцю не сподобалося, що Луческу виступив проти дискваліфікації російських спортсменів.

"Луческу казав, що українці та росіяни – один народ, а російський спорт не має страждати? Хай їде тоді в Румунію і там, бл*дь, розказує, розумієте? Я би подивився, якби в його країні таке беззаконня творилося. Він теж працював там у Росії, в нього якісь зв'язки лишилися. Краще хай мовчить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу став найстаршим тренером у світі

Або кажи щось розумне, або мовчи краще. У нашій країні війна. Ось і все. Спорт не має страждати? А чого наші діти мають страждати, пане Луческу? Чому діти мають залишати свій дім і їхати невідомо наскільки в інші країни? Дід божевільний, чи що з ним?

Спорт не має страждати? А чому наші батьки, дружини, діти мають страждати? Чому наші люди мають гинути? Давайте, пограємо у футбол і будемо вдавати вигляд, як ні в чому не бувало? Тому, Луческу, ти краще йди в іншу команду, а ще краще, на мій погляд, після таких слів закінчи з футболом і йди відпочивай на пенсію. Спорт не має страждати. Просто нереально", – розповів Кополовець FootballHub.

Кополовець більшість кар'єри провів у "Карпатах". Також грав у чемпіонатах Білорусі та Німеччини. Останнім місцем роботи була посада спортивного директора "Миная",

Зараз ви читаєте новину «"Дід божевільний". Легендарний гравець "Карпат" розкритикував Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі