пʼятниця, 10 вересня 2010 11:23

Девіч травмувався у матчі за збірну України

Девіч травмувався у матчі за збірну України
Недавній товариський матч між збірними України та Чилі не пройшов безслідно для одного з найкращих гравців цієї зустрічі - нападника української національної команди і харківського "Металіста" Марко Девіча.

В одному з ігрових епізодів футболіст отримав надрив м"яза, і тепер пропустить найближчий поєдинок чемпіонату України, в якому харків"яни в цей вік-енд зіграють з луганською "Зорею". Крім того, під питанням участь Девіча в стартовому матчі групового турніру Ліги Європи з угорським "Дебреценом".

"У мене трапилася невеличка неприємність - я вчора зробив знімок і з"ясувалося, що в мене міні-надрив м"яза задньої поверхні стегна. Так що з "Зорею" доведеться пропустити матч точно, але дуже сподіваюся, що в грі з "Дебреценом" все ж таки зможу вже вийти на поле, - цитує Девіча офіційний сайт "Металіста". - Травму ж я отримав якось непомітно, про пошкодження все з"ясувалося тільки в середу ввечері. За все в цьому житті доводиться платити - і за перемоги, і за те, що ти граєш на одному диханні. Але не дивлячись на травму, я дуже радий, що мені у збірній вдалося показати непогану гру, сподіваюся, що за ці два матчі я довів тренерам, що гідний бути в збірній України".

"Ходжу я нормально, і у мене навіть таке враження, що можу грати. Але це така травма, що її треба на самому початку заліковувати. Інакше наслідки можуть бути набагато гіршими, - додав Девіч. - Добре, що я вчора перед матчем з "Гірником" зробив знімок. А якщо б я вчора пограв, то могла бути і серйозна травма, як була у Володі Лисенка, який потім був змушений кілька місяців відновлюватися. Думаю, що за сім днів м"яз має добре закріпитися. Якщо пропущу одну-дві гри - не страшно. У нас і так дуже багато матчів попереду".

Нагадаємо, збірна України перемогла Чилі у контрольному матчі — 2:1. Голи у господарів забили Ракицький і Алієв.
За матеріалами Динамо Киев от Шурика
Зараз ви читаєте новину «Девіч травмувався у матчі за збірну України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі