пʼятниця, 03 вересня 2010 11:52

Девіча визнали найкращим футболістом серпня в Україні

Девіча визнали найкращим футболістом серпня в Україні

Підбито підсумки чергового щомісячного референдуму газети "Команда" за визначенням найкращого гравця чемпіонату України.

Вже кілька років авторитетне вітчизняне видання за підсумками кожного місяця проводить опитування, у якому беруть участь тренери і капітани команд Прем"єр-ліги, а також журналісти, які представляють ті міста, в яких базуються елітні клуби країни.

Виняток становлять лише представники "Шахтаря", які вже тривалий час бойкотують опитування "Команди".

За підсумками чергового опитування, у серпні найкращим футболістом національної першості став нападаючий харківського "Металіста". Марко Девіч, який набрав 14 балів.

Перемога хавбека збірної України виявилася фактично беззастережною, оскільки воротар київського "Динамо" Максим Коваль, який посів друге місце в опитуванні, набрав всього 5 залікових пунктів. Замкнув трійку лідерів голкіпер донецького "Шахтаря" Андрій П"ятов.

Що стосується загального заліку референдуму (січень-серпень), то тут запанувало двовладдя: Марко Девіч і капітан "Динамо" Андрій Шевченко мають у своєму активі по 14 балів.

На третьому місці нападаючий "Дніпра" Євген Селезньов, а замикають п"ятірку лідерів Максим Коваль та півзахисник "Шахтаря" Дуглас Коста.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, газета "Команда"

Зараз ви читаєте новину «Девіча визнали найкращим футболістом серпня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі