вівторок, 22 квітня 2008 18:25

Дерюгіну усунули від суддівства і участі в будь-яких офіційних подіях

Дерюгіну усунули від суддівства і участі в будь-яких офіційних подіях

Міжнародна федерація гімнастики (FIG) вирішила вжити санкції проти Ірини Дерюгіної, члена технічного комітету художньої гімнастики та тренера провідних українських гімнасток.

Спираючись на пропозиції дисциплінарної Комісії за статтями статуту 42.2 c), e), f), g), l) і q), президентська комісія одностайно вирішила:

- тимчасово усунути Дерюгіну від функцій члена техкому федерації та інших офіційних функцій в межах FIG негайно і до кінця поточного циклу  (31.12.2008)

- тимчасово усунути її від будь-якої майбутньої офіційної функції в межах FIG  до кінця циклу 2013-2016;

- заборонити Дерюгіній брати участь в будь-якій діяльності Комітету міжнародної федерації художньої гімнастики до кінця циклу 2013-2016;

- тимчасово усунути Дерюгіну від участі в будь-якій офіційній події (Олімпійські Ігри,  інші спортивні ігри, світові чемпіонати, континентальні чемпіонати, фінал чемпіонату світу, серії чемпіонатів світу і всі міжнародні змагання),  організованих FIG.

Крім того, в неї  забрано патент судді до кінця циклу 2013-2016.

Дерюгіна має право подати апеляцію проти цього рішення до Апеляційного Трибуналу міжнародної федерації гімнастики протягом 21 дня.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Дерюгіну усунули від суддівства і участі в будь-яких офіційних подіях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі