пʼятниця, 07 лютого 2020 09:39

Дерюгіна пояснила, чому везе свою команду до Москви

Дерюгіна пояснила, чому везе свою команду до Москви
Ірина Дерюгіна працює тренером збірної України з гімнастики. Фото:rbc.ua

Віцепрезидент Федерації художньої гімнастики України і тренер національної збірної Ірина Дерюгіна прокоментувала участь збірної України на Гран-прі Москви.

"Заради Олімпіади ми працюємо 24 години на добу. Є передчуття, що ми гідно виступимо в Токіо. Головне наше завдання зараз - використовувати кожну можливість для підготовки спортсменок. Ми маємо визначитися з тими, хто поїде на Олімпіаду. В індивідуальних вправах це будуть дві гімнастки, а у нас шість претенденток, тому шанс має отримати кожна з них. Саме тому всі змагання, які передують Олімпіаді, мають неймовірне значення".

"Цьогоріч заплановано 5 Гран-прі. Ми плануємо брати участь в кожному, змагання в Москві йдуть першими. МПрийняли рішення брати участь на турнірі в Росії. Від результату цього турніру залежатиме участь наших спортсменок у Гран-прі під час "Кубка Дерюгіної", який запланований у Києві. Участь наших спортсменок у кожному Гран-прі збільшує наші шанси в рейтингу і зменшує шанси конкурентів", - цитує слова Дерюгіної ukraine-rg.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зіркова російська гімнастка хотіла накласти на себе руки

Олімпіада в Токіо пвідбудеться з 24 липня по 9 серпня 2020-го.

Зараз ви читаєте новину «Дерюгіна пояснила, чому везе свою команду до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі