пʼятниця, 20 листопада 2009 15:22

Депутати звинувачують російських футболістів у здачі гри

Депутати звинувачують російських футболістів у здачі гри

Депутати Держдуми від опозиційних фракцій зажадали провести серйозний аналіз причин поразки російської збірної з футболу в минулу середу на матчі зі збірною Словенії (1:0).

Член фракції "Справедлива Росія" Антон Бєляков на пленарному засіданні палати висловив припущення, що програш російських футболістів міг бути викликаний їх зацікавленістю у результатах виграшів у тоталізатор.

"За рейтингом ФІФА, наша збірна була на шостому місці, у той час як футболісти Словенії на 49-му. Перед грою, виходячи з такого рейтингу, ставилися великі гроші на гравців обох команд у тоталізатор.  причина програшу наших могла бути зацікавленість у виграші на ньому", - сказав Беляков.

Він запропонував палаті звернутися до Генпрокуратури з проханням перевірити такий аспект даного питання.

Зі свого боку, представник фракції КПРФ Микола Розворотнєв заявив, що програш російської збірної - це прямий наслідок слабкої роботи міністерства спорту, туризму і молодіжної політики, яке очолює Віталій Мутко.

"Поразку наших я сприймаю як серйозний прорахунок у роботі міністра Мутко та очолюваного ним відомства", - заявив депутат.

На його думку, "це була найслабша гра російських футболістів за весь останній час".

"Нашим не вистачило патріотизму, любові до Батьківщини, чого було в надлишку у їх супротивника", - сказав Розворотнєв.

Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Депутати звинувачують російських футболістів у здачі гри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі