четвер, 19 листопада 2009 08:12

Збірна Словенії не пустила росіян на ЧС (ВІДЕО)

Збірна Словенії не пустила росіян на ЧС (ВІДЕО)

Збірна Росії з футболу програла Словенії в другому стиковому матчі за вихід у фінальну стадію чемпіонату світу 2010 - 0:1.

Словенці, яким після першого матчу в Москві була потрібна тільки перемога, активно почали зустріч, створивши кілька небезпечних моментів. На самому початку матчу гольовий момент не використав форвард господарів Мілівоє Новакович, а через кілька хвилин росіян виручила штанга.

Надалі темп гри спав, боротьба йшла в основному в центрі поля. Проте кінцівці першого тайму словенцям вдалася небезпечна атака, в результаті якої нападник Златко Дедіч забив гол, який виявився згодом переможним.

Другий тайм почався з атакуючих дій збірної Росії, словенські футболісти в свою чергу періодично проводили гострі контратаки. На 66-ій хвилині арбітр зустрічі Тер"є Хауге видалив з поля Олександра Кержакова, який небезпечно зіграв проти воротаря словенського Саміра Хандановича.

Залишившись вдесятьох, росіяни продовжили атакувати, але забити вирішальний м"яч їм так і не вдалося. Більш того, в доданий час залишив поле Юрій Жирков, який отримав другу жовту картку.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Збірна Словенії не пустила росіян на ЧС (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі