середа, 03 березня 2010 14:01

Дедечко поповнив "динамівську" діаспору "Амкара"

Дедечко поповнив "динамівську" діаспору "Амкара"

Півзахисник Денис Дедечко підписав контракт з російським клубом "Амкар". Команда з Пермі виступає у Прем"єр-лізі Росії, а перший матч у новому сезоні проведе 12-го березня з московським ЦСКА.

Дедечко народився в липні 1987 року в Києві. Виступав за дитячі команди "Зміна-Оболонь", "Київ-Схід", а 2004 року був запрошений в "Динамо-2". За три роки Денис провів у першій лізі більше 60-ти матчів, а влітку 2007 року став володарем Суперкубка України.

Однак закріпитися в основному складі "Динамо" у Дедечка не вийшло. Наступні півроку на правах оренди футболіст провів в охтирському "Нафтовик-Укрнафті", потім рік в російській "Луч-Енергії".

У січні 2010 року Валерій Газзаєв узяв Дениса на збір "Динамо" в Ізраїль, але після повернення до Києва гравець залишив розташування клубу і поїхав до "Амкару". Відтепер в Пермі будуть виступати троє колишніх динамівців - Георгій Пеєв, Віталій Федорів і Денис Дедечко.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Дедечко поповнив "динамівську" діаспору "Амкара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі