субота, 01 червня 2013 17:29

ЦСКА обіграв "Анжі" у фіналі Кубка Росії

ЦСКА обіграв "Анжі" у фіналі Кубка Росії
ЦСКА оформив золотий дубль у матчі з "Анжі". Фото: itar-tass.com

Московський ЦСКА виграв Кубок Росії з футболу сезону 2012/13 років. У суботу, 1 червня, на стадіоні "Ахмат Арена" в Грозному армійці обіграли махачкалінський "Анжі" по пенальті з рахунком 4:3.

Основний час матчу завершився з рахунком 1:1. Рахунок на восьмій хвилині відкрив нападаючий ЦСКА Ахмед Муса. Махачкалінці зуміли відігратися лише на 74-й хвилині - відзначився півзахисник Лассана Діарра. У кінцівці другого тайму ЦСКА залишився в меншості. За фол проти Траоре з поля був вилучений Понтус Вернблум.

У додатковий час жодна з команд не змогла добитися переваги. А в серії пенальті ЦСКА виявився сильнішим: 4:3. У армійців одинадцятиметровий не реалізував Муса, а у махачкалінців - Юрій Жирков і Жусілей.

ЦСКА є найтитулованішим учасником Кубка Росії. Команда завойовувала трофей сім разів і ще тричі програвала у фіналах. "Анжі" вдруге в своїй історії взяв участь у фіналі Кубка Росії і обидва рази програв.

За підсумками сезону 2012/13 ЦСКА зайняв перше, а "Анжі" - третє місце в чемпіонаті Росії з футболу.

Зараз ви читаєте новину «ЦСКА обіграв "Анжі" у фіналі Кубка Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі