середа, 23 червня 2010 08:49

ЧС-2010. Нічия з Нігерією вивела Південну Корею в 1/8 фіналу (ФОТО)
7

Фото: Фото: AFP

Збірна Південної Кореї зіграла внічию 2:2 з командою Нігерії в матчі третього кола групового раунду чемпіонату світу з футболу-2010. Таким чином, корейці набрали чотири очки і з другого місця в групі В вийшли в 1/8 фіналу. У нігерійців після трьох матчів один пункт і останнє місце.

Перед початком поєдинку обидві команди зберігали шанси на вихід в плей-офф, але Нігерії потрібна була перемога, тоді як корейців влаштовувала і нічия. Саме африканська команда відкрила рахунок вже на 11 - хвилині. Чіді Одіа зробив рейд по правому флангу, низом прострілив у штрафну площу і Уче Калу в дотик переправив м"яч у ворота.

Через кілька хвилин Калу міг подвоїти рахунок, але м"яч після його удару потрапив у штангу. Та все ж до перерви нігерійці не втримали перевагу. На 38-й хвилині Кі Сун Юн виконав подачу зі штрафного і захисник Лі Чжин Су, скориставшись плутаниною в обороні суперника, з метра переправив м"яч у ворота.

Другий тайм почався з гола у ворота Нігерії. Корейці заробили штрафний на лівому фланзі і Пак Чу Ен точним обвідним ударом у дальній нижній вивів свою команду вперед. Нігерійці відігралися в середині тайму. Кім Нам Іл порушив правила у своєму штрафному і рефері призначив пенальті, який чітко реалізував Якубу Айєгбені. Нігерійці ще двічі могли вийти вперед, але свої моменти не реалізували.

В 1/8 фіналу збірна Південної Кореї зіграє з командою Уругваю.

ЧС-2010, груповий етап, група B

Нігерія - Південна Корея - 2:2 (1:1)

Голи: 1:0 - Уче (12), 1:1 - Лі Чжон Су (38), 1:2 - Пак Чу Юн (49), 2:2 - Айєгбені (69, пенальті).

Нігерія: Еньєма, Одіа, Афолабі, Йобо (Ечіжіле, 48), Шітту, Етуху, Уче, Еду, Юссуф, Кану (Мартінс, 57), Айєгбені (Обінна, 70).

Південна Корея: Чон Сон Рен, Ча Ду Рі, Чо Ен Хен, Лі Чжон Су, Лі Ен Пхе, Кім Чжон У, Пак Чжі Сун, Лі Чун Юн, Кі Сон Ен (Кім Чже Сон, 87), Єм Гі Хон ( Кім Нам Іль, 63), Пак Чу Юн.

Попередження: Еньєма (31), Еду (38), Юссуф (42), Кім Нам Іль (68).

За матеріалами news.liga.net, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Нічия з Нігерією вивела Південну Корею в 1/8 фіналу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі