понеділок, 15 серпня 2011 03:28

"Чорноморець" зіграв унічию з "Іллічівцем"

"Чорноморець" зіграв унічию з "Іллічівцем"

Одеський "Чорноморець" у матчі шостого туру української прем'єр-ліги зіграв унічию з маріупольським "Іллічівцем" - 1:1.

У першому таймі на полі було багато боротьби у центрі поля, в результаті чого м'яч рідко доходив до воріт як однієї, так і іншої команди.

У другій половині зустрічі головною дійовою особою на полі став арбітр Козик, який спочатку на 64-й хвилині вилучив Яворського, який вийшов після перерви, а через дві хвилини поставив сумнівний пенальті у ворота "моряків", який упевнено реалізував Ярошенко.

Примітно, що на 68-й хвилині арбітр повинен був призначити 11-метровий удар у бік воріт команди Валерія Яремченка за фол на Бурдужані, однак рефері проігнорував порушення правил.

"Чорноморцеві" вдалося зрівняти рахунок на 85-й хвилині, коли Зубейко прострілив у штрафний майданчик господарів, а м'яч від ноги Полянського зрикошетив у ворота Шуста, пише Чемпионат.com.

Україна. Прем'єр-ліга

6-й тур

Іллічівець - Чорноморець 1:1

Голи: Ярошенко, 66 (з пенальті) - Полянський, 85 (у свої ворота)

Іллічівець: Шуст, Бутко, Невмивака, Ковальов (Яворський, 46), Савін, Чайковський, Полянський, Ярошенко, Тищенко (Федотов, 59), Кожанов (Пуканич, 81), Фомін

Чорноморець: Безотосний, П. Ковальчук, Шиманек, Донець (Зубейко, 80), Кутас, Сетте, Політило, К. Ковальчук (Діденко, 59), Цигирлаш, Бурдужан, Каськов (Балашов, 82)

Попередження: Савін - Яворський, Невмивака

Вилучення: Яворський, 64

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" зіграв унічию з "Іллічівцем" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі