понеділок, 22 жовтня 2012 09:28

"Чому я, донецький, повинен переживати більше, ніж хтось в Запоріжжі?" - Бєлік про ситуацію в "Металурзі"

"Чому я, донецький, повинен переживати більше, ніж хтось в Запоріжжі?" - Бєлік про ситуацію в "Металурзі"
Бєлік втомився говорити правду. Фото: fcmetalurg.com

Запорізький "Металург" може відмовитися від участі в чемпіонаті України. У неділю, 21 жовтня, про це в інтерв'ю програмі Профутбол заявив нападник запорізького клубу Олексій Бєлік.

"Завтра будемо піднімати це питання, - говорить Бєлік. - Ми так з футболістами поговорили. Завтра зберемося всі разом, вже потрібно вирішувати якось цю проблему, тому що досить вже ганьбитися. Чесно, соромно за такі результати, за гру команди, ми падаємо в якусь яму. Зупинити цю ситуацію може тільки керівництво клубу, тільки не керівництво в особі ставленика президента, а в особі акціонерів".

Настільки емоційну заява Бєлік зробив після поразки команди в Полтаві. Команда Кварцяного поступилася "Ворсклі" з рахунком 5:0.

"Я вже втомився говорити правду, - продовжує Олексій. - Я не можу зрозуміти, як можна мовчати в такій ситуації. Так вийшли, програли 5:0. Соромно за гру, за результат, але не все так просто, чесно. Чому я, простий хлопець з Донецька, повинен переживати за команду більше, ніж хтось тут в Запоріжжі?! Або той же Кварцяний, який з Луцька, або Джуніор, чому вони повинні переживати більше, ніж ті люди, які взяли команду і незрозуміло чого від неї хочуть?! Масажисти, лікарі не приїжджають на гру, їм не платять гроші. За п'ять місяців людям винні гроші!"

На питання про те, чи намагається керівництво запорізького "Металурга" в особі його президента Віталія Гочарова якось вирішити ситуацію, яка склалася в клубі, Бєлік відповів:

"Була одна зустріч з керівництвом клубу. Сказали: "Грошей не буде". Ось і все. Чому ми граємо? Ну, ось такі ми футболісти слабохарактерні, не можемо зібратися і сказати правду, розумієте. Не можемо всією командою: футболісти, масажисти, кухарі зібратися і сказати правду. На сьогоднішній день складається така ситуація, що команда нікому не потрібна".

Також Бєлік прокоментував емоційну заяву Віталія Кварцяного після матчу в Полтаві. Головний тренер "Металурга" прямо під час флеш-інтерв'ю після матчу прийняв рішення подати у відставку. Про те, чи продовжить він роботу, Віталій Володимирович команді поки не говорив:

"В автобусі Кварцяний нічого не говорив, - заявив Бєлік. - Начебто на завтра у нього намічена зустріч з президентом, акціонерами". Сам же Бєлік зізнався, якщо ситуація у клубі не зміниться, він і сам готовий залишити команду.

Зараз ви читаєте новину «"Чому я, донецький, повинен переживати більше, ніж хтось в Запоріжжі?" - Бєлік про ситуацію в "Металурзі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі