вівторок, 27 лютого 2018 19:16

"Член клубу збитих льотчиків, який катав договорняки" - Суркіс відповів Маркевичу

"Член клубу збитих льотчиків, який катав договорняки" - Суркіс відповів Маркевичу
Суркіс: "Мироне Богдановичу, залиште "Динамо" в спокої". Фото: UA-Футбол

Ігор Суркіс відреагував на різку критику Мирона Маркевича щодо рівня гри "Динамо".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто набрав гравців у цей склад? Це ж ганьба, а не "Динамо" - Маркевич

Слова президента столичного клубу на своїй сторінці в "Фейсбук" опублікував заступник головного редактора журналу "Футбол" Андрій Шахов.

"Мене не цікавить думка людини, яка за свою кар'єру відкатала більше договірних матчів, ніж усі інші тренери України разом узяті.

Як ви думаєте, чому тренер фіналіста Ліги Європи досі не затребуваний ні у себе в країні, ні за кордоном? Так все з цієї ж причини: договорняки, ніхто не хоче з Маркевичем зв'язуватися. Ось він і сидить у федерації футболу, член клубу збитих льотчиків, займаючись невідомо чим. Утім, відомо чим - їздить по світу з ветеранами, творчо відпочиває", - сказав Суркіс.

"Я прошу вас, Мироне Богдановичу, залиште "Динамо" в спокої. Розумію, що зараз на вашій вулиці свято, вантажівка з пряниками перекинулася - Лозанна вирішила проти "Динамо", "Вересу" програли. Якщо у вас є залишки совісті - знайдіть у собі мужність промовчати, а не зловтішатися", - додав президент "біло-синіх".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс знайшов нового тренера для "Динамо" у збірній України - ЗМІ

"Динамо" в останньому турі сенсаційно програло рівненському "Вересу", під час матчу залишившись удев'ятьох. Після цієї поразки команда Олександра Хацкевича відстає від лідера "Шахтаря" вже на 6 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Член клубу збитих льотчиків, який катав договорняки" - Суркіс відповів Маркевичу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі