неділя, 16 квітня 2006 11:48

Черговий демарш Кварцяного

У суботу проходив матч дублюючих складів харківського "Металіста" та луцької "Волині". Головний тренер волинян Віталій Кварцяний, 52 роки, не витримав емоційного перевантаження і вивів команду з поля після першого тайму.

– Перший тайм матчу дублерів пройшов за незадовільного суддівства. Головний арбітр О. Штика з перших хвилин почав "заганяти" волинян – свистки в один бік. Фіксація порушень суто з боку гостей і ігнорування їх з боку господарів. На 37-й хвилині Роман Коц у своєму штрафному майданчику чисто грає у м"яч. Суддя призначив пенальті... Згодом ще двічі арбітр не зафіксував явне положення "поза грою" у харків"ян, внаслідок чого у ворота Федорчука влетіло два голи.

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний, незадоволений таким станом речей, порадившись із тренерським штабом, вирішив припинити цю комедію і забрав своїх підопічних з поля. Матч не завершено. Доля гри відтепер вирішуватиметься у ПФЛ – повідомляє сайт вболівальників "Волині".

Зараз ви читаєте новину «Черговий демарш Кварцяного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі