вівторок, 22 травня 2012 12:48

Чемпіон світу з боксу став буддистським ченцем

Чемпіон світу з боксу став буддистським ченцем
Компаяк Порпрамук з поясом і Джонатан Таконінг ФОТО: boxingblog.com.ua

Чемпіон світу з боксу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) у ваговій категорії до 49 кілограмів Компаяк Порпрамук з Таїланду став буддистським монахом. Він відправився в храм Нангсао, де проведе найближчий місяць. Боксер взяв собі чернече ім'я Сутіко. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.

Компаяк завоював чемпіонський титул у грудні 2011 року, перемігши мексиканця Адріана Ернандеса. У травні 2012 року таєць захистив титул в бою з філіппінцем Джонатаном Таконінгом. Цей бій Компаяк виграв технічним нокаутом у п'ятому раунді, проте рішення судді викликало неоднозначну оцінку, і президент WBC Хосе Сулайман ініціював розслідування обставин поєдинку.

За даними Boxingscene, WBC призначила бій-реванш між Компаяком і Ернандесом, проте дата цього поєдинку поки не визначена.

Всього за свою кар'єру 29-річний Компаяк провів на професійному рингу 48 поєдинків. У них він здобув 45 перемог (30 - нокаутом) і зазнав три поразки.

Зараз ви читаєте новину «Чемпіон світу з боксу став буддистським ченцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі