неділя, 28 січня 2007 14:18

Чех хоче, щоб Моурінью залишився

 

Воротар лондонського "Челсі" Петер Чех, 24 роки, хоче, щоб головний тренер команди Жозе Моурінью залишився в клубі і вірить, що переможні трофеї в сезоні допоможуть утримати його в "Челсі", повідомляє Рейтерс. Чеський голкіпер нещодавно повернувся на поле в захисному шоломі через 3,5 місяця після травми голови і прокоментував напруженість між Моуріньо і "Челсі" під час прес-конференції перед недільним матчем Кубка Англії проти "Ноттінгем Форест". Ситуація з майбутнім Моурінью практично щодня обговорюється в британській пресі. Чех не став виокремлюватись в цій ситуації.

- Я вважаю, що дуже важливо зберегти кращого тренера і кращих гравців в клубі. У 24 роки я концентрую свою увагу на тому, що відбувається на полі. Не у моїх силах змінити щось в клубі, - сказав Чех.

"Челсі" відстає від лідера Прем"єр-ліги - "Манчестер Юнайтед" на 6 очок, але все ще зберігає шанси виграти все 4 трофеї, зокрема Лігу чемпіонів.

Зараз ви читаєте новину «Чех хоче, щоб Моурінью залишився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі