понеділок, 05 березня 2012 15:39

"Це навіть не футбольний матч був" - Луческу

"Це навіть не футбольний матч був" - Луческу

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу після нічиєї у матчі 21-го туру чемпіонату України з "Дніпром" (1:1) заявив, що гру суперника донецького клубу складно назвати футболом.

"Складно аналізувати такий поєдинок. Це навіть не футбольний матч був. Другий тайм взагалі практично не грали. Хоча додали шість хвилин ... Напевно, можна було додавати п'ятнадцять. Незважаючи на те що показував "Дніпро" - хоча така команда не повинна демонструвати подібний футбол, - ми теж зіграли дуже погано", - заявив Луческу, якого цитує прес-служба клубу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" не зміг обіграти "Дніпро" на Донбас Арені

"Можу сказати, що фізично виглядали дуже добре, мали повну перевагу. У плані володіння - диктували супернику свої умови. Але при цьому неправильно трактували власні атакуючі дії. Відчувалося, що ми поспішали швидше домогтися позитивного результату, і це приводило до великої кількості помилок. Йдеться про те, як ми інтерпретували моменти саме у фазі атаки. Суперник знав, як грамотно нас нервувати, фолити, як симулювати і "валятися" на футбольному полі", - підкреслив він.

"Про "Дніпро" я можу сказати, що вони молодці - добилися того, чого хотіли, завоювали очко тими способами, які вважали прийнятними для досягнення позитивного результату. Я боявся і переживав за цю гру ... Дуже детально проаналізуємо цю гру. Є багато речей, про які потрібно поговорити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" відірвалось від "Шахтаря": результати матчів 21-го туру

А ще мене здивувало деяке трактування епізодів нашими досвідченими футболістами - вони повинні були інакше пристосуватися. А вийшло так, що, за великим рахунком, підлаштувалися під гру "Дніпра", - додав тренер гірників.

Додамо, що після перемоги "Динамо" над "Арсеналом" команда Юрія Сьоміна випереджає "Шахтар" на три очки.

Зараз ви читаєте новину «"Це навіть не футбольний матч був" - Луческу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі