неділя, 09 вересня 2012 00:41

Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди

Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди
Віталій Кличко удев'яте захистив титул чемпіона WBC ФОТО: Reuters

Український боксер Віталій Кличко захистив титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) в суперважкій вазі, перемігши в Москві представника Німеччини Мануеля Чарра після зупинки бою через розсічення у претендента.

Поєдинок був зупинений у четвертому раунді рішенням рефері в рингу.

З самого початку бою Кличко взяв ініціативу в свої руки, а претендент на титул пішов у глуху оборону. Однак наприкінці першого раунду Чарр огризнувся атакою, показавши, що його швидкі удари можуть бути небезпечні.

Сценарій стартового раунду повторився в другому, але Кличко зумів зловити момент і ударом правою відправив суперника на настил рингу. Бажаючи реабілітуватися, Чарр знову пішов в атаку в третьому раунді, але став тільки більше пропускати "чистих" ударів.

У наступному відрізку бою у Чара відкрилося сильне розсічення під правим оком після лівого бокового удару Кличка. Відчуваючи, що ушкодження може стати причиною для зупинки поєдинку, німець кинувся в "рубку", але українець зумів зупинити цей натиск кількома точними ударами. Після цього поєдинок був припинений.

Для 41-річного українця цей бій став вже дев'ятим захистом чемпіонського титулу після повернення в спорт чотири роки тому. Всього ж на професійному рингу Віталій провів перед зустріччю з Чарром 46 боїв, через пошкодження поступившись у двох з них.

Чарр до бою в Москві не програвав на професійному рингу. На рахунку 27-річного німецького боксера сирійського походження була 21 перемога (11 - достроково).

Зараз ви читаєте новину «Чарр протримався проти Віталія Кличка чотири раунди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі