понеділок, 22 грудня 2008 13:23

Чагаєв не визнає Валуєва переможцем в поєдинку з Холіфілдом

Узбецький боксер-важкоатлет Руслан Чагаєв заявив, що, на його думку, росіянин Микола Валуєв не заслужив перемоги в бою з Евандером Холіфілдом, який відбувся 20 грудня. Чагаєв вважає, що Холіфілд виглядав солідніше Валуєва, і судді повинні були віддати перемогу американцеві, повідомляє lenta.ru з посиланням на сайт каналу "Спорт".

За словами Чагаєва, Валуєв "12 раундів просто прогулявся по рингу, взагалі не боксуючи". При цьому узбецький боксер зізнався, що він хотів, щоб переміг Валуєв. Тепер Чагаєв дістав можливість зустрітися з росіянином удруге.

Перший бій Валуєв - Чагаєв відбувся в квітні 2007 року. Тоді узбек отримав перемогу по очках і відібрав у росіянина титул чемпіона світу за версією WBA (Усесвітня боксерська асоціація). У 2008 році Валуєв і Чагаєв повинні були зустрітися знов, але через хворобу і травму узбецького боксера бій був спочатку відкладений, а потім скасований.

Чагаєва позбавили титулу WBA і оголосили "тимчасово недіючим чемпіоном", а вакантне звання чемпіона завоював саме Валуєв. Тепер росіянин зобов"язаний провести бій з Чагаєвим до кінця червня 2009 року.

Зараз ви читаєте новину «Чагаєв не визнає Валуєва переможцем в поєдинку з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі