Ексклюзиви
понеділок, 22 грудня 2008 10:01

Холіфілд і Валуєв вже домовилися про реванш

Не встигли ще Ніколай Валуєв та Евандер Холіфілд зійти з рингу, як вже домовилися про реванш. Американцю цей бій потрібен, оскільки він не повинен вважати себе програвшим - досить сумнівна поразка по очках. 35-річному Валуєву сумнівна перемога над 46-річним "пенсіонером" також честі не робить. Після таких успіхів, навряд чи у росіянина є шанси домовитися із братами Кличко про об"єднавчий бій.

Майже десять років тому в об"єднавчому поєдинку зустрілися Евандер Холіфілд (чемпіон WBA) тв Леннокс Люіс (чемпіон WBC). У рингу протягом усього бою домінував Леннокс, але судді несподівано дали нічию. Це було одне з найскандальніших рішень в історії боксу. Кажуть, тоді доклав руку до такого результату скандальновідомий промоутер Дон Кінг.

Схоже, минулої суботи для Холіфілда прийшов час віддавати борги. Навіть багато російських ЗМІ та вболівальники визнають, Валуєв не заслужив перемоги. Скромні "танці" у ринзі, змусили тренерів кричати Ніколаю: Не "спи!" Але десь до середини бою Російський Гігант, нагадував сплячу красуню, відверто дрімаючи та лише потужні удари американця примусили його прокинутися. Росіянин провів кілька хороших раундів, один раз навіть ледь не звалив з ніг ветерана. Але Евандер був у чудовій формі та гідно відповідав на удари опонента. І жодного разу не біг від Гіганта, як це пророкували Холіфілду перед боєм.

Після дванадцяти раундів, хто був кращим вирішили рефері: 114:114, 116:112 та 115:114 - на користь Валуєва. Зал своїми оваціями віддав перемогу Холіфілду. "У таких суддів треба відібрати ліцензію", - випалив після бою Евандер. "Холіфілд здивував мене - сказав Валуєв. - Він був набагато краще підготован, ніж я очікував. Його постійні стрибки були для мене проблемою". Валуєв захистив тимчасовий пояс WBA, а за повноцінний титул збирається битися наступного року з Русланом Чагаєвим.

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Холіфілд і Валуєв вже домовилися про реванш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути