пʼятниця, 26 січня 2007 16:00

Чагаєв готовий на все заради перемоги над Валуєвим

  Руслан Чагаєв нокаутує американця Роба Келлоуея
Руслан Чагаєв нокаутує американця Роба Келлоуея

Майбутній суперник чемпіона WBA у важкій вазі росіянина Миколи Валуєва Руслан Чагаєв, 28 років, з Узбекистана, заявив, що вже почав готуватися до майбутнього поєдинка, повідомляє "Спорт-Експрес".

- Зараз я проводжу підготовчий збір в Німеччині, який нічого, окрім загальнофізичних вправ не включає, - розповів Чагаєв. - Працюємо над фізичною підготовкою. Тренуюся двічі на день. Адже Валуїв чемпіон світу, і до зустрічі з ним я повинен підійти у всеозброєнні. Ринг покаже, хто з нас кращий.

- Валуєв просто великий, - відзначив боксер. - Я бачив його останній бій з Макклайном. Звичайно, Микола знаходиться в хорошій формі. Але думаю, що коли б не травма, то американець міг би виграти бій. У нього були для цього всі шанси. Макклайн дуже добре проявив себе в третьому раунді, коли наносив Валуєву досить відчутні удари. Хоча мені, чесно кажучи, складно виділити слабкі сторони Валуєва. Багато хто критикує його техніку. Але людина, не дивлячись на це, стала чемпіоном світу - як я можу його судити?!.

- Поєдинок співпадає з днем народження мого сина Артура - 24 березня йому виповниться три роки, - сказав Руслан. - А бій відбудеться через декілька днів після цього - швидше за все, на початку квітня. Отже моя перемога стане для синочка попереднім подарунком! Дай бог, звичайно, щоб все вийшло. Битися за чемпіонський титул - мрія всього мого життя. Отже я зроблю все можливе, щоб перемогти.


Зараз ви читаєте новину «Чагаєв готовий на все заради перемоги над Валуєвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі