понеділок, 04 липня 2011 13:20

Колишній наставник "Локомотива" очолив другу збірну Росії

Колишній наставник "Локомотива" очолив другу збірну Росії

Колишній головний тренер московського футбольного клубу "Локомотив" Юрій Красножан очолив друга збірна Росії з футболу. Про це повідомляє офіційний сайт Російського футбольного союзу (РФС).

Другу збірну Росії виконком РФС вирішив створити 1 липня. До її складу потраплять гравці, які переросли молодіжну збірну, але поки не проходять в основну національну команду.

Президент РФС Сергій Фурсенко заявив, що його організація постарається знайти другій збірної Росії "хороших суперників". Список можливих суперників на сайті РФС не вказаний. Коли команда Красножана проведе свій перший матч, теж не уточнюється. Раніше ЗМІ повідомляли, що друга збірна Росії може в серпні 2011 року зіграти з молодіжною збірною України.

48-річний Красножан з 2004 по 2010 роки працював головним тренером нальчикського "Спартака". У сезоні-2010 він зайняв з цією командою шосте місце в чемпіонаті Росії, а в 2011 році очолив "Локомотив".

З "Локомотива" Красножана звільнили 6 червня 2011 за "допущені огріхи в роботі". 7 червня президент клубу Ольга Смородська заявила, що в роботі Красножана був "істотний недолік". Російські спортивні ЗМІ писали, що причиною відставки міг стати договірний характер матчу "Локомотив" - "Анжі" (1:2), що відбувся 27 травня.

Друга збірна Росії вже створювалася в 2003 році. Ця команда запам'яталася двома матчами з другою збірною Німеччини. У 2003 році росіяни поступилися німцям з рахунком 2:3, а в 2004 році зіграли з Німеччиною внічию (1:1).

Зараз ви читаєте новину «Колишній наставник "Локомотива" очолив другу збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі