неділя, 19 квітня 2020 17:08

Колишній футболіст "Говерли" рветься у збірну Росії

Колишній футболіст "Говерли" рветься у збірну Росії
Ле Таллек знайшов собі дружину в Мордовії. Фото Інстаграм

Колишній півзахисник ужгородської "Говерли", а нині гравець французького "Монпельє" Дам'єн Ле Таллек заявив про бажання отримати російське громадянство і грати за збірну Росії. Вид на проживання в нього вже є.

Сезон 2014/15 Ле Таллек провів в "Мордовії" і крім спогадів повіз на батьківщину красуню-наречену. Серце Дам'єна підкорила "Міс Мордовія-2008" Крістіна Шиндясова. У травні 2019 го року пара оголосила про укладення шлюбу.

Природно, Крістіна підтримала чоловіка в прагненні отримати громадянство РФ. У дівчини немає сумнівів в тому, що Дам'єн і в збірній Росії здатний себе проявити, якщо Станіслав Черчесов дасть йому шанс. Нині подружжя і їх трирічний син проводять період самоізоляції в Москві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росії треба було дочекатися, доки Крим сам упаде до рук – Уткін

Дам'єн Ле Таллек грав за "Говерлу" два роки - з 2012 по 2014. У футболці закарпатського клубу він зіграв 41 гру і забив 7 м'ячів. Після "Говерли" Ле Таллек поїхав до Саранська.

Зараз ви читаєте новину «Колишній футболіст "Говерли" рветься у збірну Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі