вівторок, 16 липня 2013 15:47

Бурсак захистив титул чемпіона Європи на очах Суркісів і князя Монако

Бурсак захистив титул чемпіона Європи на очах Суркісів і князя Монако
"Суперник здивував - я недооцінював його" - Макс Бурсак ФОТО: boxnews.com.ua

Чемпіон Європи (EBU) у середній вазі Макс Бурсак (27-1-1, 12 КО) у суботу успішно захистив титул у поєдинку проти британця Принца Аррона (23-5-1, 5 KO) в рамках масштабного боксерського турніру "Monte-Carlo Million Dollar Super Four" у Монте-Карло.

Бій тривав усі 12 раундів і судді віддали перемогу Максу Бурсаку за очками - 116-109, 119-106 і 117-108, повідомляє прес-служба промоутерської компанії братів Кличків K2 Promotions. Бурсак володів явною перевагою впродовж всього бою і двічі відправив суперника у нокдаун - у 8-му і 9-му раундах.

"Я радий, що відстояв титул. Головне завдання виконане. Я не зовсім задоволений поєдинком, будемо працювати з тренером над помилками. Хотів виграти достроково, зарядився на удар, що й було моєю помилкою. Суперник здивував - я недооцінював його. Досвідчений боксер, добре пересувається у ринзі, використовує свої габарити. Бій був непростий для мене. Відпочивати не планую. Буду відновлюватися і продовжувати тренуватися, щоб наприкінці вересня знову вийти в ринг", - зазначив Бурсак після бою.

Серед гостей вечора боксу "Monte-Carlo Million Dollar Super Four" були князь Монако Альбер II з княгинею Шарлін, чемпіон світу WBA у середній вазі Геннадій Головкін, відомий рінганонсер Майкл Баффер, французький актор Жан-Поль Бельмондо, менеджер британського боксера Девіда Хея Адам Бут, український бізнесмен Віктор Пінчук, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, український бізнесмен Дмитро Фірташ та інші.

Зараз ви читаєте новину «Бурсак захистив титул чемпіона Європи на очах Суркісів і князя Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі