субота, 15 травня 2010 12:17

Букмекери ставлять на донецький "Металург" у фіналі Кубка України

Букмекери ставлять на донецький "Металург" у фіналі Кубка України

У неділю Україна визначить свого останнього, шостого, учасника в євросезоні 2010/11. Ним стане переможець фіналу національного Кубка "Таврія" - "Металург" (Донецьк), який отримає можливість стартувати в четвертому кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Заключному перед груповим турніром.

Зустріч пройде на харківському стадіоні "Металіст" о 17.00 (ТВ - "Перший", "Футбол").

У матчі "Таврія" - "Металург" букмекери віддають невелику перевагу донеччанам. Імовірність їх перемоги оцінюється в 56% (коефіцієнт 1,65), а сімферопольців - в 44% (коефіцієнт 2,1).

При цьому, на думку контор, основний час, швидше за все, закінчиться перемогою МД 1:0 або передбачає додатковий час нічиєю 1:1. Хоча останній чемпіонат "Таврія" провела успішніше МД, - шосте місце проти восьмого.

До речі, до цих пір "Металург" жодного разу не грав у фіналах Кубка. Тоді як у "Таврії" такий досвід є, але невдалий - програш в серії пенальті "Чорноморцеві" в 94-му.

Нагадаємо, півтора місяці тому команди провели репетицію фіналу - в матчі ЧУ в Сімферополі виграла "Таврія" 1:0 (Голайдо, 68). Ту гру судив 43-річний київський рефері Деревінський, який показав шість жовтих карток: дві - "Таврії", чотири - "Металургу". Деревінському довірили обслуговувати і завтрашній поєдинок цих команд у Харкові.

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Букмекери ставлять на донецький "Металург" у фіналі Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі