четвер, 16 серпня 2007 15:20

Британській дівчині випадково дістався мобільний номер Свена Еріксона

Цікава історія примикала з 17-річною уродженкою Великобританії Крістіною Тембарос. Пройшло вже майже три місяці з тієї миті, як юній персоні пощастило змінити номер свого мобільного телефону на новий. Річ в тому, що за збігом обставин їй дістався номер телефону, що раніше належав головному тренерові збірної Англії по футболу Свену-Йорану Ерікссну, повідомляє Газета.Ру.

Недивно, що з моменту, коли Кристина засунула свою нову сім-карту в мобільний телефон, їй, крім друзів і рідних, стали надзвонювати і закидати смс невідомі нею люди з пропозиціями проглянути того або іншого футболіста. Наприклад, днями дівчина отримала пропозицію від агента воротаря "Інтера" Жуліо Сезара, який розповів Еріксону про невідомого талановитого гравця.

Як повідомляє видання The Sun, шведський фахівець розлучився з цим номером ще в 2006 році, коли покинув пост головного тренера збірної Англії. І ось цього літа відома телефонна компанія перереєструвала цей номер, який і дістався Крістіні .

Зараз ви читаєте новину «Британській дівчині випадково дістався мобільний номер Свена Еріксона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі