вівторок, 18 серпня 2009 17:41

Британське видання обізвало Шевченка безсоромним заробітчанином

Британське видання обізвало Шевченка безсоромним заробітчанином

Авторитетне британське видання "The Independent" опублікувало статтю Сема Воллейса "Безсоромний Шевченко і зніяковілість багатіїв", у якій автор жорстко розкритикував українського футболіста Андрія Шевченка за бажання заробити більше грошей, а не грати у футбол.

Автор матеріалу, зокрема, відносить придбання українського форварда власником "Челсі" Романом Абрамовичем до одного з його "найбільших марнотратств". "30-мільйонне придбання три роки блукає довкола клубу. Людина, яка знову з"явилася влітку на американському турі "Челсі", була більше не на тому місці, ніж Клаудіо Піссаро", - відзначив Воллейс.

"Спочатку ми багато чули про те, як Шевченко відчайдушно намагається відновити форму, яка мала би зробити його одним із найкращих голеадорів світу. Подейкували, що він знічувався від того, які неприємні речі переслідують його. Втім, йому, очевидно, було це не настільки неприємним, щоб піти кудись в інше місце замість того, щоб брати зарплату в 120 тисяч євро на тиждень протягом чотирьох років", - обурився футбольний аналітик.

Він також невдоволений тим, що Шевченко не переходить до київського "Динамо", яке може запропонувати йому ігрову практику, але не здатне дати таку зарплату, як у "Челсі". "Звісно, Шевченко хоче добути контракт з "Челсі" до кінця. Неможливість київського "Динамо" запропонувати щось футболісту - окрім можливості грати - буде змагатися з бажанням заробити, сидячи на "банці" у "Челсі". При тому, що Шевченко слабкіший за усіх своїх конкурентів у лінії нападу", - відзначив Воллейс.

"Та чим довше Шевченко лишатиметься у "Челсі", тим сильніше буде здаватися, що він тут лише заради того, щоб заробити більше грошей, і тим меншим буде співчуття до нього. Стоїчно сидячи на своєму контракті, Шевченко забуває про тих, хто хоче, щоб футболіст робив гідні речі і шукав свою гру в іншому клубі", - також впевнений він.

"Деякі гравці, як Гарі Невілл та Самі Хююпя, перед тим, як перейти з "Ліверпуля" у "Байєр", мали право догравати вишукано, граючи тоді, коли це було доречно або необхідно. Вони досягли цього статусу. Але якщо ви побачите Шевченка на лаві запасних "Челсі" цього року, просто пам"ятайте, що ця людина обрала один з найпростіших способів заробляти у футболі", - додав Сем Воллейс.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Британське видання обізвало Шевченка безсоромним заробітчанином». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі