неділя, 16 червня 2013 10:26

Бразилія розгромила Японію у матчі-відкритті Кубка Конфедерацій
8

Фото: ФОТО: Reuters

Збірна Бразилії з футболу 15 червня обіграла збірну Японії в матчі-відкритті Кубка конфедерацій, який відкрився в Бразилії. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародної федерації футболу (FIFA).

Зустріч групи A, яка пройшла на стадіоні імені Мане Гаррінчі у місті Бразиліа, завершилася з рахунком 3:0 на користь господарів турніру. На 3-й хвилині матчу рахунок відкрив Неймар з подачі Фреда. На 48-й хвилині Пауліньо забив у ворота гостей другий гол. Остаточний рахунок на 90-й хвилині гри встановив колишній нападник московського ЦСКА Жо.

19 червня збірна Бразилії зустрінеться з командою Мексики. Наступного дня, 20 червня, збірна Японії зіграє з віце-чемпіонами Європи - збірною Італії.

У 2013 році Кубок конфедерацій проходить з 15 по 30 червня. У групі А виступають збірні Бразилії, Італії, Мексики та Японії. У групі B зіграють команди Іспанії, Нігерії, Таїті та Уругваю.

Кубок конфедерацій проводиться за рік до чемпіонату світу. У ньому беруть участь переможці шести континентальних чемпіонатів, чемпіон світу і команда країни, що приймає чемпіонат світу, повідомляє "Лента".

Кубок конфедерацій

Група А

Перший тур

Бразилія - Японія 3:0 (1:0, 2:0)

Голи: 1:0 - 3 Неймар, 2:0 - 48 Пауліньо, 3:0 - 90 Жо.

Бразилія - Жуліо Сезар, Дані Алвес, Давід Луїз, Сілва, Марсело, Л. Густаво, Оскар, Пауліньо, Халк (Ернанес, 75), Неймар (Лукас Моура, 74), Фред (Жо, 81).

Зараз ви читаєте новину «Бразилія розгромила Японію у матчі-відкритті Кубка Конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі