субота, 16 листопада 2013 02:54

"Бразилія? Треба буде трохи почекати" - Фоменко

"Бразилія? Треба буде трохи почекати" - Фоменко
Фоменко: "Довічний контракт зі збірною? Він і так підписаний". Фото: ffu.org.ua

Журналісти, які зібралися в конференц-залі НСК "Олімпійський" зустріли наставника збірної України Михайла Фоменка бурхливими оплесками і стоячи. Нагадаємо, синьо-жовті обіграли команду Франції у першому матчі плей-оф раунду ЧС-2014 з рахунком 2:0.

"Спасибі хлопцям, вони зрозуміли, що психологія сьогодні буде вирішальним фактором. У результаті забили і виграли. Спасибі їм", - підкреслив Михайло Іванович.

У матчі-відповіді через дискваліфікацію не зіграють Артем Федецький та Олександр Кучер. Останній був вилучений з поля перед самим фінальним свистком.

"Звичайно, тепер нам доведеться заглядати до резервів. У наступному матчі на цих позиціях будуть інші хлопці . Гра буде непростою і про неї треба думати вже зараз. У тому числі з урахуванням того , що двоє наших хлопців не зіграють. Але у суперника такі самі проблеми. За рахунку 2:0 емоції порушили нашу цілісність і компактність. Кожен футболіст в будь-якій ситуації має займатися своєю справою. Але, як бачите , емоції спрацювали в інший бік, змусили хлопців займатися не своєю справою. У підсумку, з'явилися картки", - зазначив Фоменко.

Тренер виключає, що збірна Франції недооцінила Україну.

" В жодному разі. Не думаю, що можна говорити про недооцінку з боку французів. Тим більше , на такому рівні. Крім того, ви бачили, що на початку матчу суперник не дозволив нам пресингувати , і нам довелося перебудовуватися. Та й самі гравці збірної Франції , як і тренер , говорили про те , що в жодному разі не можна ставитися до збірної України з недостатньою серйозністю" , - упевнений Михайло Іванович.

При цьому відзначив і підтримку трибун.

"Неможливо уявити, щоб за такої підтримки наші гравці бігли би не в той бік або взагалі не бігли. Тож велике - велике спасибі уболівальникам за підтримку", - каже тренер.

"Чи поїде збірна в Бразилію? Треба буде трохи почекати", - коротко відповів Фоменко.

Наставника запитали про згоду на можливий довічний контракт зі збірною.

"Він і так підписаний (оплески). Рішення про те , продовжувати контракт чи ні , залежить від того , чи відчуває людина готовність йти далі. Чи відчуваю я в собі сили продовжувати працювати зі збірною ? Так", - впевнено резюмував Михайло Фоменко.

Зараз ви читаєте новину «"Бразилія? Треба буде трохи почекати" - Фоменко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі