четвер, 04 жовтня 2018 17:08

Брати Суркіси продають "Динамо" Шуфричу за 30 мільйонів - політолог

Брати Суркіси продають "Динамо" Шуфричу за 30 мільйонів - політолог
Політолог Кирил Сазонов стверджує, що "Динамо" продають народному депутату Нестору Шуфричу. Фото: STYLER РБК-Україна

Брати Григорій та Ігор Суркіси продають київське "Динамо" своєму соратнику, народному депутату Нестору Шуфричу. Таку інформацію у своєму Facebook підтвердив політолог Кирил Сазонов.

"Нестор Шуфрич збирається купити київське "Динамо" у братів Суркісів. За тридцять мільйонів", - стверджує Сазонов.

Політолог додає, що ні Суркіси, ні Шуфрич дану інформацію не підтверджують, однак "якщо чутки правдиві, пан Нестор виступає формальним покупцем, а гроші іншої людини... Та й у Шуфрича новий виток в кар'єрі, партія "За життя", тобто можливо і з фінансами стало трохи краще", - додає Сазонов.

Нестор Шуфрич входить в партію "За життя", лідерами якої є Вадим Рабінович і давній партнер Суркісів - Віктор Медведчук. Як повідомляють ЗМІ, вступити в партію "За життя" планує і Григорій Суркіс.

Нагадаємо, чутки про продаж "Динамо" в ЗМІ з'явилися ще у вересні.

Ігор Суркіс є президентом "Динамо" з 2002 року.

Нестор Шуфрич раніше був власником футбольного клубу "Говерла" Ужгород. Даний клуб збанкрутував і не виплатив зарплату своїм гравцям, в результаті чого припинив своє існування.

Зараз ви читаєте новину «Брати Суркіси продають "Динамо" Шуфричу за 30 мільйонів - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі