вівторок, 23 серпня 2011 16:26

"Брага" звільнила "Динамо" від Маграо

"Брага" звільнила "Динамо" від Маграо

За інформацією abola.pt португальська "Брага" у найближчі дні оголосить про придбання нового і "дуже необхідного" команді футболіста, повідомляє Динамо Киев от Шурика.

Ім'я гравця поки тримається в секреті, але джерело не сумнівається, що ним стане вінгер київського "Динамо" Жерсон Маграо.

Нагадаємо, що переговори про переїзд бразильця в Португалію йшли практично з початку літа, і йшли важко.

Причому, якщо вірити пресі, каменем спотикання була не стільки трансферна ціна на футболіста, скільки його власні непомірні як для гравця, який рік просидів у запасі, апетити по зарплаті.

Тим часом, у сферу інтересів київського "Динамо" потрапив молодий захисник міланського "Інтера" і збірної Італії Давіда Сантон.

Як повідомляє Tuttomercatoweb, український клуб вже зробив запит "нерадзуррі" про оренду гравця. Після закінчення оренди "Динамо" хотіло б мати можливість викупити контракт захисника.

Однак президент "Інтера" Массімо Моратті поки не впевнений, чи варто відпускати Сантона у зв'язку з травмою Майкона.

Також стало відомо, що "Динамо" на чемпіонаті світу U20, який недавно завершився в Колумбії, пригледів собі нового форварда. Ним став 18-річний нігерієць Оларенважу Кайоде, який виступає за івуарійський клуб "АСЕК Мімозас". Конкуренцію киянам у боротьбі за нападаючого складе "Ліон" - про це інформує газета The Moment.

Нагадаємо, що в це міжсезоння команда Юрія Сьоміна поповнилася трьома новачками з Нігерії - форвардами Ідейє та Аді, а також хавбеком Аруною.

Зараз ви читаєте новину «"Брага" звільнила "Динамо" від Маграо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі