четвер, 20 грудня 2012 15:12

"Боруссія" нагадує каток, що розганяється згори" - Буряк

"Боруссія" нагадує каток, що розганяється згори" - Буряк
Буряк розчарований, що "Шахтар" потрапив на "Боруссію". Фото: hotsport.ua

Колишній гравець київського "Динамо" та екс-тренер збірної України Леонід Буряк розчарований жеребом, який випав донецькому "Шахтареві".

"Реал", "Барселона", "Баварія" і "Боруссія", – найгірше, що могло випасти гірникам. Гра німців нагадує каток, що поступово з'їжджає з гори. Чим далі – тим швидше розганяється. Найприкріше те, що перша гра відбудеться в Донецьку вже 13 лютого. Німці будуть якщо не на пікові форми, то дуже близькими до неї. Хоча знаю Луческу, як спеціаліста, що вміє якісно підготувати команду навіть у розпал зими. Але із досвіду точно можу стверджувати, що ніякий тренувальний процес, ніякі товариські матчі не зможуть замінити матчі Ліги Чемпіонів",- упевнений Леонід Йосипович.

Буряку подобається, що генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін напередодні жеребкування хотів отримати якомога сильнішого суперника.

"Палкін висловлював побоювання, що на слабкого суперника команда може не налаштуватися потрібним чином. Схоже, він отримав того суперника, якого хотів. Тим цікавішим буде протистояння. Вважаю шанси суперників 50 на 50",- резюмував Буряк.

Зараз ви читаєте новину «"Боруссія" нагадує каток, що розганяється згори" - Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі