неділя, 07 серпня 2011 14:56

Борги змушують власників "МЮ" продати чверть акцій клубу

Борги змушують власників "МЮ" продати чверть акцій клубу

Сім'я Глейзерів збирається продати до 25 відсотків акцій клубу, щоб частково або повністю покрити борги "Манчестер Юнайтед", який складають 500 мільйонів фунтів і щороку полегшують бюджет МЮ на 45 мільйонів.

Інвестиційний гігант UBS радить продати частину акцій, і, швидше за все, господарі підуть на продаж, який називається первинним розміщенням акцій. Крім того, це дозволить сім'ї Глейзерів трохи заспокоїти фінансову громадськість, яка незадоволена тим, що на ринку акцій МЮ є закритим клубом.

Проте, очікується, що Малколм і Аврам Глейзери збережуть як мінімум 75% акцій і повний контроль над справами "дияволів".

На даний момент клуб оцінюється в 1.7 мільярда фунтів, при тому, що в травні 2005 американці купили його за 800 мільйонів.

Швидше за все, Глейзери виручать близько 400 мільйонів фунтів і, можливо, частина цієї суми буде направлена на трансферну активність.

Зараз ви читаєте новину «Борги змушують власників "МЮ" продати чверть акцій клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі